06 10 80 81 87 info@houth.nl

specialistische fysiotherapie met brede kennis

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heb jij al langere tijd last van pijnklachten en kom jij hier maar niet van af? Of heb je acute pijnklachten? Kom dan langs voor een afspraak bij fysiotherapie Houth in Maurik. Houth is een fysiotherapeut met veel kennis en brede behandeltechnieken. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op om te horen hoe wij te werk gaan en wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Waarom Houth Fysiotherapie in Maurik?

 

 Om je mentaal goed te voelen is het belangrijk om een fit en pijnvrij lichaam te hebben. Door eerst de grootste pijn weg te nemen door middel van een behandeling is het mogelijk om indien nodig verder op te bouwen met oefeningen die op een juiste en specifieke manier uitgevoerd worden waarbij het lichaam weer sterker wordt en toekomstige klachten voorkomt. 

Wetenschappelijke werkwijze Fysiotherapie 

Wetenschappelijk gezien is training de meest effectieve manier om van je pijnklachten af te komen. Vooral in combinatie met behandeltechnieken is het effect zeer groot.  Daarom starten wij met het manueel behandelen van uw klachten om de ergste pijn te verminderen, dit doen wij mede door coaching/uitleg te geven over uw (pijn)klachten. Vervolgens zullen wij de juiste oefeningen demonstreren die pijnvrij uitgevoerd worden voor het gewenste resultaat. Tevens geven wij adviezen mee voor thuis om pijnvrij te bewegen en geven wij uitleg over factoren die de pijn in stand kunnen houden.

Wij combineren evidence based met practice based handelen, behandelen met trainen met top apparatuur. Het doel is om samen met jou de oplossing van de klacht te vinden, te behandelen en in de toekomst te voorkomen.

De juiste fysiotherapeut in Maurik

Door ons enthousiasme voor het vak en de wil om jou te helpen, willen wij net dat stapje extra zetten om jou optimaal te helpen. 

Wij zullen altijd uitleggen en onderbouwen wat wij doen en waarom wij het op die manier doen. Hierdoor is er duidelijkheid en werken wij samen aan een succesvol herstel en pijnvrij leven.

Neem contact op voor het inplannen van een afspraak voor fysiotherapie in Maurik. 

 

  • Onderzoek
  • Behandeling met dry needling, bindweefseltechnieken, manipulaties, taping, 4xT methode en training. 
  • Pijnvrij trainen onder begeleiding; de juiste oefeningen voor jouw klachten, persoonlijk of in kleine groepen. 
  • Pijncoaching; video’s, uitleg en teksten
  • Voedingsbegeleiding om ontstekingen in het lichaam tegen te gaan.
  • Oefeningen voor thuis met voorbeeldvideo’s.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor fysiotherapie.