06 10 80 81 87 info@houth.nl

Hallo, ik ben Angelina Scheper

over mij …

Mijn passie
Mijn verhaal

CV

  •  Overload Worldwide T.O.P. Trainer A
  • NLP practitioner
  • Gewichtsconsulent
  • Beweegcoach
Ik werk als gewichtscoach, beweegcoach en personal trainer bij Houth Personal Training. Mijn doel is mensen helpen om mentaal en fysiek in topconditie te komen en te blijven en daardoor het beste uit zichzelf te halen. Voordat ik begon met gewichts-, beweegcoaching en personal training had ik een carrière als jurist en als manager en MT-lid in de IT sector. In 2020 heb ik de overstap gemaakt van de zakelijke naar de persoonlijke dienstverlening. Ik begeleid nu personen bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van gewichtsbeheersing, leefstijl en fitheid. Mijn aanpak: persoonlijk, eerlijk, pragmatisch en resultaatgericht. Mijn motto: als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Mijn missie: iedereen een gezond lijf en een lekker leven. In mijn vrije tijd geniet ik van sporten (tennis en fitness), op avontuur met mijn 3 teckels en varen met de sloep. Ik zal beschikbaar zijn voor coaching, personal training en small group training. Tevens ben ik beschikbaar voor het geven van lezingen en adviezen op het gebied van gezond eten, bewegen, sporten en afvallen, zowel aan particulieren als bij bedrijven, (sport)verenigingen en andere instanties.