06 10 80 81 87 info@houth.nl

Reviews

 
In 2011 is bij mij MS geconstateerd. Ik was tot die tijd altijd actief met sporten. Door de beperkingen die mijn MS met zich meebrengt was sporten ineens niet meer mogelijk. Uiteindelijk ben ik in contact met Melvin gekomen en is hij mij gaan trainen. De oefeningen hebben we zo opgebouwd, waardoor ik veel beter ben gaan lopen en ben nu zelfs gaan hardlopen. Ik heb het vertrouwen weer terug dat ik met een chronische ziekte ook kan sporten en goed kan bewegen. Mijn persoonlijke doel is dat ik zelfs een halve marathon heb gelopen, bergen van duizenden meters hoogte heb bewandeld en dat puur door training. Als de neuroloog mijn MRI scan bekijkt, vindt ze het een wonder om te zien wat ik allemaal doe. Melvin kan goed inschatten welke oefeningen per keer nodig zijn om het maximale resultaat te krijgen.
Bianca Tofohr

Ik merkte dat ik al snel stappen maakte in kracht en explosiviteit. Maar ook in houding en mentaal opzicht door mezelf aan de schema’s te houden. Ik ben erg gestimuleerd tijdens en buiten het trainen door Melvin, wie mij steeds herinnerde aan dat ene doel; topfit worden. Het is hard werken tijdens de uitvoering van de oefeningen, hij haalt het beste in mij naar boven en drijft me tot het uiterste. Aan alles merk ik hoe hij zijn vak benaderd, tot in de puntjes gedetailleerd, overal is over nagedacht, laat niets aan toeval over en kan elke vorm onderbouwen waarom je deze specifieke oefening doet. Klinkt heel serieus, buiten de oefeningen om voelt hij prima aan hoe hij je benaderd. De ene keer een dolletje, de andere keer een aanwijzing of zegt hij niets; bijvoorbeeld als ik kapot zat. Belangrijkste voor mij was dat hij mijn arbeid en rust verhouding goed in de gaten heeft gehouden, waardoor blessures voorkomen worden. Vanuit mijzelf ben ik erg gedreven en moest hij weleens op de rem trappen.

Sven van Ingen (Ondernemer: Motivatedbysven)

https://motivatedbysven.nl

Met hulp van Melvin heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen en ben ik bewuster en veel gezonder gaan leven. Met hulp van de personal training ben ik veel fitter en vitaler geworden en is mijn well-being beter geworden. Ook ben ik slanker en lichter geworden. Dat naast het oorspronkelijk meest primaire doel om mijn schouderklachten te verhelpen en mijn houding en postuur te verbeteren. Zelfs mijn zoon van 15 jaar heeft een metamorfose ondergaan en is met dank aan de structuur in de voedingsapp meer dan 10 kilo afgevallen.
Marco van Ackooij (Deloitte consultancy)

Na mijn keizersnede bleef ik last houden van rugklachten doordat ik mijn buikpieren ben blijven ontzien. Op advies van een osteopaat ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer die mij onder begeleiding weer kon leren mijn buikspieren te gebruiken. Er zijn vele coaches die adverteren met deze specialisatie maar toch bleef ik twijfelen of zij wel voldoende kennis hadden. Tot ik bij Melvin uitkwam, hij is al jaren fysiotherapeut, personal trainer en volgt de opleiding tot osteopaat. Daarnaast blijft Melvin investeren in zijn kennis door het volgen van cursussen en in materialen in zijn gym. Dat gaf bij mij de doorslag om voor Melvin te kiezen, misschien iets duurder dan de gemiddelde personal trainer maar zijn kennis en manier van trainen is dat zeker waard! Ik heb totaal geen zin om te sporten en toch lukte het Melvin om mij twee keer per week ook thuis te laten trainen en te motiveren om door te gaan. Inmiddels zijn alle klachten verdwenen en kan ik alles weer. Ik raad iedereen aan om bij Melvin te gaan trainen!

Jo-Ann van Velsen