Voeding

Voeding

Je hebt besloten dat je moet gaan afvallen of dat je spiermassa wilt aankomen en een gezondere leefstijl wilt gaan aanhouden. Maar wat nu? Hoeveel moet ik eten? En wat mag ik wel en wat mag ik niet eten? Ik heb de antwoorden waar jij naar op zoek bent!

Waarom is voeding zo belangrijk?

Voeding is essentieel voor ECHT resultaat! Tegenwoordig kopen veel mensen supplementen, maar deze zijn van minder grote waarde voor het lichaam dan voeding. De juiste voeding, afgestemd op jouw doel en jou als persoon is het beste middel om af te vallen, maar ook om aan te komen. Het hangt natuurlijk net af van wat jouw doel is. De juiste voeding zorgt ervoor dat jouw energielevel gedurende de dag optimaal is. Deze energie wordt gevraagd door jouw spieren tijdens een training of tijdens jouw werk. Daarnaast stimuleert het jouw hormoonhuishouding en voel jij jou fitter met de juiste voeding. Tevens heeft jouw lichaam als het traint een behoorlijke hoeveelheid eiwitten nodig voor herstel en groei van spieren. Niet veel mensen komen aan de juiste hoeveelheid en missen hierdoor dus progressie.

Dus wil je meer halen uit dezelfde training? Neem dan nu contact op en samen gaan we werken aan progressie!

Melvin“Je boekt meer resultaat als je je voeding op orde hebt!”

Voeding en training hangen altijd met elkaar samen. Daarom stel ik een schema op waarin voeding en training in balans zijn. Dit schema is helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen. Vind jij iets niet lekker? Dan hou ik daar rekening mee. Ik streef ernaar om een zo gezond, realistisch en praktisch mogelijk schema voor jou te maken. Uiteindelijk ben jij namelijk diegene die het moet doen! Dan moet het ook afgestemd zijn op jou.

Op zoek naar voedingsadvies?

Contact