Revalidatie training

Revalidatie training

Heb jij een blessure, heb jij last van (lage) rugpijn, andere pijnklachten of heb je een operatie ondergaan? Of heb je een lichamelijke beperking/aandoening waarmee je wel graag wilt sporten maar niet weet hoe en of het kan. Er is bijna altijd een mogelijkheid om te sporten. Houth Personal Training & Fysio is hier in gespecialiseerd door de kennis van fysiotherapie en personal training te combineren.

Ik adviseer jou gebruik te maken van de revalidatie trainingen van Houth Personal Training & Fysio. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw situatie om vervolgens jouw belastbaarheid te vergroten of te stabiliseren. Dit doen we door een juiste opbouw in oefeningen en training, rekeninghoudend met jouw situatie.

Houth Personal Training & Fysio is het adres voor personal training met de kennis en opleiding van fysiotherapie.

Wat is een revalidatie training?

Na een operatie, blessure moeten de beschadigde structuren in het lichaam, maar ook de rest van jouw lichaam, opnieuw voorbereid worden op dagelijkse activiteiten. Een revalidatie training verkleint de kans op terugkomende klachten en helpt jou om weer te kunnen sporten en (sociaal) actief te zijn.

Ook indien je een lichamelijke beperking hebt is sporten bijna altijd mogelijk. Ik zorg dat de oefeningen en trainingen aangepast worden op jouw belastbaarheid en mogelijkheid. Op die manier is plezier hebben en het optimale uit je lichaam halen een grote bijdrage aan een plezierig en voldaan leven. Houth Personal Training & Fysio is hier in gespecialiseerd.

Tijdens de trainingen help ik jou met het opbouwen van de belastbaarheid van jouw lichaam, maar ook jouw conditie, balans en spierkracht worden aangepakt. De belastbaarheid wordt vergroot, zodat de klachten verminderen of verdwijnen en de kans op terugkerende klachten minimaal wordt. Ik geef jou deskundig advies en probeer jou te motiveren zodat jij er weer tegenaan kunt!

Heb jij interesse, want er is vaak meer mogelijk dan dat er gedacht wordt. Neem gerust vrijblijvend contact op.