Hallo, ik ben Melvin.

Mijn passie voor sporten en gezond leven is groot. Het gezonde element van sporten, de feel good en de overwinningen die je behaalt op jezelf en met jezelf zijn onbeschrijfelijk. Wat je met sporten doet, neem je ook mee in het dagelijks leven. Als je daar overwinningen behaalt, wordt je in het dagelijks leven ook fitter, heb je meer discipline en ben je zelfverzekerder!

Ik heb mijzelf altijd willen verdiepen in de beste versie van mijzelf te zijn en wil andere mensen daar graag bij helpen. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook en wil ik dat het zo goed mogelijk gebeurd. Fouten maken of teleurstellingen zullen er altijd zijn in het leven, als je er maar van leert dat is het mooie van leven. Een juiste opbouw in training, het correct uitvoeren van de oefeningen en de juiste voeding is cruciaal om echt resultaat te behalen.

De kennis die ik heb opgedaan door mijzelf te blijven scholen (opleidingen en cursussen: Sport, Gezondheid & Management; Fysiotherapie; Personal Training Expert; Sportmasseur, Medical Taping, Functional Training en Voedingsdeskundige), pas ik graag toe om jou zo effectief mogelijk te helpen om jouw doel(en) te behalen. Want als jij fit bent straal je kracht en energie uit!

Elk lichaam is anders en verdient daarom ook een andere aanpak. Persoonlijk advies is daarom erg belangrijk. Ik wil je hier graag bij helpen door middel van een persoonlijk plan! Alles is afgestemd op jou om er voor te zorgen dat jij je doelen behaalt. Geen algemene aanpak, maar focussen op kwaliteit en succes! Ik ben jouw helpende kracht en motivator naar resultaat en succes.

Deskundigheid, empathie, kwaliteit en persoonlijk advies zijn kenmerken die als een rode lijn door mijn manier van werken lopen. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Linkedin

Volg mijn projecten, samenwerkingen en andere partners.