Lifestyle coaching

Lifestyle coaching

Lifestylecoaching is een antwoord op een onrustig gevoel, het 24-7 leven en voortdurend allerlei informatie om jouw heen. Enerzijds zijn we op zoek naar spanning en succes, anderzijds neemt de behoefte aan rust toe.

Een lifestylecoach coacht mensen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. De keuze voor een lifestylecoach is persoonlijk. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud in het leven. Het draait om de volgende  aspecten: (wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik).

Wanneer een lifestylecoach

Als jij het moeilijk vindt keuzes te maken; als jij het overzicht over jouw leven een beetje kwijt bent of als jij je eenzaam en leeg voelt. De aanleiding kan ook zijn als jij jezelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij.

Jij wilt iets veranderen aan jij leefstijl en gezondheid, dat is de eerste stap. Vervolgens is de vraag wat moet er veranderd worden? Ik help jouw hier graag bij met antwoorden en praktische oplossingen naar resultaat en een gezondere jij! Contact