Fysiotherapie

Fysiotherapie

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie ben ik gelijk begonnen met werken als zelfstandig fysiotherapeut. Fysiotherapiepraktijken kunnen contact met mij opnemen om mij als ZZP’er in te huren.

Met heel veel plezier ben ik na het afronden van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (HBO)begonnen aan de opleiding fysiotherapie. Ik wil mensen persoonlijk helpen bij het bevorderen van hun gezondheid en fysieke gesteldheid. Vandaar de keuze om verder te gaan leren na mijn eerste studie. Ik heb mijn passie gevonden en ben blij dat ik destijds niet gelijk ben gaan werken na het afronden van Sport, Gezondheid en Management.

Ik kies er op dit moment voor om mijn inkomsten zoveel mogelijk te investeren in mijzelf. Zo heb ik al verschillende cursussen gevolgd en ga ik binnenkort beginnen aan de opleiding Dry Needling bij Prevenzis (HBO) en ga ik de cursus Manuele Therapie van Marsman volgen.

Bent u opzoek naar een fysiotherapeut, op dit moment ben ik werkzaam in:

Mocht u als praktijkeigenaar op zoek zijn naar een gedreven fysiotherapeut met zorg en aandacht voor de patiënt neem dan gerust contact met mij op.